Brnabić: Kao da neko građane bije po ušima da putuju Er Srbijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2018, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Kao da neko građane bije po ušima da putuju Er Srbijom

Predsednica vlade Ana Brnabić odbacila je danas kritike poslanika o navodno "katastrofalnoj situaciji" u avio-kompaniji Er Srbija i rekla da postoji veliko povećanje broja putnika prošle u odnosu na 2013. godinu.

"To su paušalne kritike - da imamo minimalni privredni rast, da Beograd na vodi gura profit samo u džepove privatnih investitora, da je katastrofalno stanje u Er Srbiji, da je niska cena radne snage…", rekla je Brnabić tokom skupštinske rasprave, odgovarajući na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << primedbe samostalnog poslanika Jovana Jovanovića.

Ona je istakla da postoji povećanje broja putnika od 90 odsto u 2017. godini u odnosu na 2013. godinu i upitala kako sada građanima nije dobro.

"Kao da neko građane bije po ušima da putuju Er Srbijom", rekla je Brnabić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Građane niko ne bije po ušima da putuju Er Srbijom"

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2018

Premijerka Ana Brnabić odgovorila je danas u Skupštini Srbije na kritike poslanika povodom navodne "katastrofalne situacije"u avio-kompaniji Er Srbija...Brnabićeva je kazala da građane niko ne tera da putuju Er Srbijom i demantovala da je reč o bilo kakvim katastrofalnim rezultatima...- Kao da neko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.