Britanski premijer Boris Džonson kritikovan zbog zapaljivih reči

Izvor: Danas, 26.Sep.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski premijer Boris Džonson kritikovan zbog zapaljivih reči

Britanski premijer kritikovan je zbog svojih zapaljivih reči u Parlamentu dan pošto je pretrpeo poraz u Vrhovnom sudu koji je proglasio nezakonitim njegovo suspendovanje Parlamenta. Članak Britanski premijer Boris Džonson kritikovan zbog zapaljivih reči se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drvlje i kamenje na Džonsona

Izvor: B92, 26.Sep.2019

Britanski premijer kritikovan je zbog svojih zapaljivih reči u Parlamentu dan pošto je pretrpeo poraz u Vrhovnom sudu...Britanski Vrhovni sud je proglasio nezakonitim Džonsonovo suspendovanje Parlamenta...Izuzetno uzavrela atmosfera vladala je u Parlamentu u sredu, prvog dana zasedanja posle odluke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.