Brisel: Nema pristupa dokumentima o navodnom slovenskom non-paperu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Avg.2021, 11:44

Brisel: Nema pristupa dokumentima o navodnom slovenskom 'non-paperu'

Evropskog vijeće odbilo je pristup dokumentima "svih vrsta i na bilo kojem dostupnom jeziku koji upućuju na navodni slovenski 'non-paper' i na moguće slovenske inicijative u vezi sa precrtavanjem granica na Zapadnom Balkanu i na rasprave na tu temu“, potvrđeno je zvanično za Radio Slobodna Evropa (RSE) iz Evropskog vijeća. Kako je za RSE naveo Vladas Kukulskis iz press ureda Generalnog sekretarijata Evropskog vijeća, odlučeno je da se odbije pristup jer bi objavljivanje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evropski savet: Odbijen pristup dokumentima koji se odnose na non-pejper

Izvor: N1 televizija, 02.Avg.2021

Sekretarijat Evropskog saveta je, u odgovoru medijima, naveo da je odlučeno da se odbije pristup dokumentu, poznatijem kao slovenački non-pejper, jer bi njegovo objavljivanje narušilo zaštitu javnog interesa u pogledu međunarodnih odnosa.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.