Bregzit: Torijevac prebegao u opoziciju i ostavio Džonsona bez većine u parlamentu

Izvor: Danas, 03.Sep.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregzit: Torijevac prebegao u opoziciju i ostavio Džonsona bez većine u parlamentu

ReutersBoris Džonson Poslanik Torijevaca Filip Li prešao je u redove Liberalnih demokrata, što znači da je premijer Boris Džonson ostao bez operativne većine u britanskom parlamentu uoči glasanja o Bregzitu bez sporazuma. Li je zauzeo mesto u opozicionim klupama baš i trenucima kada se premijer Džonson obraćao poslanicima. „Vlada želi štetni Bregzit i to na […] Članak Bregzit: Torijevac prebegao u opoziciju i ostavio Džonsona bez većine u parlamentu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bregzit: Pobunjeni Torijevci i opozicija dobili prvu bitku u "ratu“ protiv Džonsona

Izvor: B92, 03.Sep.2019

Ako uspeju u najavljenim planovima, "pobunjenici" i opozicija će zaista doći u situaciju da izglasaju pomenuti zakon koji predviđa i novo odlaganje Bregzita i posle 31. oktobra...Pobunjeni poslanici Torijevci i opozicija uspešno su sklonili prvu prepreku u nameri da izglasaju zakon koji sprečava...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.