Bratu rekao da će se ubiti: Dečak koji je skočio sa zgrade u Kikindi se oporavlja

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2018, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bratu rekao da će se ubiti: Dečak koji je skočio sa zgrade u Kikindi se oporavlja

Umalo tragedija

Petnaestogodišnji M. N. iz Kikinde, koji je u nedelju uveče skočio sa vrha zgrade od devet spratova u centru tog grada uspešno se oporavlja na Dečijoj klinici u Novom Sadu. Njegovo stanje danas je mnogo bolje nego prethodnih dana, pa je skinut sa aparata za disanje. Iako je prilikom pada zadobio teške telesne povrede, ima prelome lobanje, otvorene prelome lakta i podlaktice, njegovo stanje sada je stabilno.

Pročitajte i:

- Dečak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je još uvek na odeljenju Interzivne nege, ali je skinut sa aparata i tok lečenja je povoljan. Njegovo stanje je stabilno, dečak je svestan, komunikativan i dobro je – izjavila je danas dr Andrea Đuretić, portparol Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Podsećamo da je dečak u nedelju uveče skočio sa krova zgrade od devet spratova u centru Kikinde i preživeo je jer je pao na krov automobila koji je bio parkiran pored zgrade. U pomoć su prve pritrčale tri doktorke koje su se zatekle na drugoj strani ulice i pozvale Hitnu pomoć. Maloletni M.N. je zbog teških povreda iste večeri iz kikindske bolnice prevezen na lečenje u Novi Sad.

Nagađalo se da je dečak skočio sa zgrade zbog neuzvraćene ljubavi, a to je kasnije potvrdio i njegov otac Vojislav (36) koji je izjavio da mu je sin u nedelju rekao da je “raskinuo vezu sa devojkom zbog emotivnih nesuglasica” i da je kasnije bratu od tetke telefonom rekao da će skočiti sa zgrade, što je kasnije i učinio.

Dečak živi sa ocem i maćehom u Kikindi, a njegova majka, sa još dvoje dece, u Novom Sadu. Malolentik ne živi u zgradi sa koje je skočio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.