Brak na klimavim nogama: Pogledajte kako je Melanija izblamirala Trampa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2018, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brak na klimavim nogama: Pogledajte kako je Melanija izblamirala Trampa (VIDEO)

Žestoko

Mnogi tvrde da je brak američkog predsednika Donalda Trampa i njegove supruge Melanije odavno na "klimavim nogama", a sada su zagovornici ove teorije dobili novi adut u prilog svojim tvrdnjama.

Naime, pojavio se snimak na kom se vidi da Melanija izbegava da pruži ruku svom suprugu!

Kao što se može videti na snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Tviter, Tramp je najpre malim prstom pokušao da da do znanja Melaniji da treba da ga uhvati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ruku, a kada je ona to nije učinila, on je iz drugog pokušaja uspeo u svojoj nameri.

Jaws (1975) pic.twitter.com/zkNU9eEXt9

— The Daily Show (@TheDailyShow) April 24, 2018

On je tada bukvalno zgrabio ruku svoje supruge, dovoljno da je jedan od tviteraša uz pomenuti video napiše i duhovit status - "Čeljust", aludirajući na čuveni film iz 1975.

Da stvar bude gora, sve se ovo dogodilo pred francuskim predsednikom i njegovom suprugom, Emanuelom i Bridžit Makron.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.