Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jul.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović zamenio bravu na ulaznim vratima Bristola i ključeve predao stanarima

Poslanik Demokratske stranke u Skupštini Srbije Balša Božović zamenio da je danas oko 10 sati bravu na ulaznim vratima Hotela Bristol i ključeve predao stanarima tog objekta koji su prethodno nekoliko meseci stražarili u holu zgrade, saopštila je ta stranka.

Stanari Bristola kazali su da bravu nisu mogli da zamene sami jer je u pitanju vojni objekat pa im je pretila krivična prijava i intervencija vojne policije.

U saopštenju DS navodi se da su porodice iz Bristola >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << mesecima apelovale na Ministarstvo odbrane da im vrati ključeve i zameni bravu kako ne bi morali svako veče da dežuraju, kao i da ministarstvo to nije dozvolilo.

"Ni ministar (odbrane Aleksandar) Vulin ne spava tokom noći sa otvorenim vratima svoje kuće. E pa i porodice u Bristolu imaju prava na miran i bezbedan san. Maltretiraju te ljude decenijama, pljačkaju ih i lažu i još treba da im se ugrožava bezbednost. Sram da bude ministra Vulina", navodi se u pisanoj Božovićevoj izjavi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.