Boško, osumnjičeni da je SUPRUGU Jelenu nasmrt IZBO, simulirao SAMOUBISTVO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2019, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boško, osumnjičeni da je SUPRUGU Jelenu nasmrt IZBO, simulirao SAMOUBISTVO?

Prema navodima koji su se pojavili u medijima postoji nekoliko potencijalnih razloga koji bi mogli biti okidači krvave tragedije.

Boško S. (44) koji je osumnjičen da je prekjuče u porodičnom stanu u Ulici Desanke Maksimović 19 na Vračaru nožem nasmrt izbo svoju suprugu Jelenu S. (52), a onda pokušao da se ubije, pušten je iz bolnice na kućno lečenje.

- Imali su pare, dve privatne firme, nekoliko nekretnina, a živeli su u ogromnom stanu na Vračaru, na ekskluzivnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lokaciji u Beogradu. Međutim, pre nekoliko godina su počeli probemi, s kojima Boško očigledno nije imao snage da se izbori - priča izvor.

Posle svega što se dogodilo, većina komšija i dalje ima samo reči hvale za ovaj bračni par i veruje da je Boško zbog propalog posla i nagomilanih dugova možda izgubio razum i rešio da ubije ženu i sebe. Ipak ima onih malobrojnih koji sumnjaju da brak Boška i Jelene i nije bio toliko savršen kako se to drugima činilo i da su poslednjih godina imali česte nesuglasice.

Nasilje u porodici, međutim, nikada nije prijavljeno nadležnoj službi.

Boškov i Jelenin stariji sin, koji sada ima 13 godina, 2017. godine operisao je tumor na mozgu. Operacija je, po svemu sudeći, odlično prošla jer se dečak dobro oporavljao, ali upravo u to doba počinju njihovi finansijski problemi.

- Boško je samo zasekao vene, pa se sumnja da je pokušao da simulira samoubistvo. Posle zločina je prebačen u Urgentni centar, a posle ukazane pomoći je otpušten i određeno mi je zadržavanje od 48 sati. U policiji nije pričao o ubistvu - kaže izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.