Bosanac zbog ljubomore zaklao suprugu pred petogodišnjom ćerkicom

Izvor: Blic, 07.Sep.2013, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanac zbog ljubomore zaklao suprugu pred petogodišnjom ćerkicom

Užasna porodična tragedija dogodila se u Salcburgu u Austriji, gde je muškarac iz BiH brutalno ubio suprugu pred njihovom petogodišnjom kćerkom. Policijski uviđaj ispred zgrade u kojoj se desila porodična tragedija

Muškarac (35) je nožem prerezao grkljan suprugi (25), a nakon toga je pokušao da se ubije, ali nije uspeo, piše sarajevski portal "Klix".

Tragediji je prethodila svađa između mladog para, tokom koje je muškarac napao suprugu. Ona je pokušala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se odbrani, ali je on uspeo da je savlada i ubije. Prerezao joj je grkljan, a po telu joj naneo i nekoliko ubodnih rana.

Telo nesrećne žene prevezeno je u mrtvačnicu

Nakon što je ubio suprugu, telefonom je pozvao prijatelje, kojim je rekao šta je učinio, a potom je bezuspešno pokušao da izvrši samoubistvo.

Šokirani prijatelji su obavestili policiju, koja je stigla na mesto tragičnog događaja.

Žena je bila već mrtva, a muškarac je ležao u spavaćoj sobi prekriven krvlju.

Devojčica u šoku, prebačena u ustanovu za socijalnu pomoć

Forenzičari ispred stana u kom se desio zločin

Imao je nekoliko posekotina, ali je preživeo. Sada se nalazi u pritvoru, a policija sumnja da se zločin dogodio zbog ljubomore.

Svađu, fizički obračun i ubistvo majke gledala je petogodišnja devojčica, koja je bila u šoku i sada se nalazi u ustanovi za socijalnu pomoć.

Komšije bračnog para, koji je poreklom iz BiH u šoku su nakon tragedije.

Rekli su da je ubijena žena uvek bila mirna i suzdržana osoba.

VIDEO > Zaklao ženu pred petogodišnjim detetom:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVERSKI: Bosanac presekao grkljan ženi pred petogodišnjom ćerkom (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Sep.2013

Nakon što je usmrtio suprugu (25), muškarac (35) je pokušao da izvrši samoubistvo, ali je preživeo. Policija sumnja da se zločin dogodio zbog ljubomore

Nastavak na Telegraf.rs...

Bosanac ubio suprugu pred petogodišnjom ćerkicom (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Sep.2013

Užasna porodična tragedija dogodila se u Salcburgu u Austriji, gde je muškarac iz BiH brutalno ubio suprugu pred njihovom petogodišnjom kćerkom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.