Bombaši samoubice se raznijeli u blizini ambasade Rusije u Avganistanu

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bombaši samoubice se raznijeli u blizini ambasade Rusije u Avganistanu

KABUL - Dvojica terorista-samoubica izvršila su napad u blizini ambasade Rusije u Avganistanu, u Kabulu, prenijeli su lokalni mediji. Dvojica terorista-samoubica izazvala su eksploziju u centru Kabula.

Kako prenose lokalni mediji, cilj napada bila je rezidencija bivšeg guvernera provincije Gilmend, koja se nalazi nedaleko od ruske ambasade.

Kako se navodi, eksplozija se dogodila oko 20.00 časova po lokalnom vremenu.

Pored toga, prema podacima lokalnih medija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pored zdanja parlamenta u ulici Darulaman nalazi se naoružani čovjek. Policija je obezbijedila ovu oblast, lokalni žitelji su evakuisani. Očevici tvrde da su čuli pucnje.

Detalji incidenta se utvrđuju.

(N.N./Sputnjik)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.