Bolničar ukrao novčanik preminulog od koronavirusa, potrošio hiljade evra

Izvor: B92, 10.Avg.2020, 08:16

Bolničar ukrao novčanik preminulog od koronavirusa, potrošio hiljade evra

U najvećem jeku epidemije u Italiji, medicinski radnik u bolnici u Bergamu ukrao je novčanik muškarcu od 66 godina obolelom od kovida 19 i ispraznio mu račun.

Pacijent je 14. aprila preminuo od posledica virusa dok je bolničar za samo nekoliko dana potrošio 6.000 evra.

Portal primatreviglio.it piše da je muškarac iz Ćividate al Pjano (Bergamo) stigao u hitnu pomoć sa tipičnim simptomima kovida i bolničar koji je tada bio u smeni uzeo mu je novčanik.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Samo nekoliko dana kasnije pacijent je prebačen na odeljenje intenzivne nege gde je i preminuo nakon mesec dana, prenosi RTS.

Porodica preminulog je primetila da se dešava nešto neobično i prijavila je slučaj policiji koja je nakon istrage, pre dva dana uhapsila četrdesetogodišnjeg bolničara i njegovu devojku staru dvadeset jednu godinu koja takođe učestvovala u krivičnom delu.

"Jedna vrlo ružna priča u tragičnom momentu, iskorištavanje osobe koja nije bila u stanju da se brani, tužna priča", izjavio je komandant policije gradića Romano di Lombardija, Arkanđelo Di Nardo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bolničar ukrao novčanik preminulog od virusa korona i potrošio HILJADE EVRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020

Uhapšena i devojka medicinara..U najvećem jeku epidemije virusa korona u Italiji, medicinski radnik u bolnici u Bergamu ukrao je novčanik muškarcu od 66 godina obolelom od kovida 19 i ispraznio mu račun...Pacijent je 14. aprila preminuo od posledica virusa dok je bolničar za samo nekoliko dana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.