Bolji uslovi za đake u OŠ „France Prešern“: Renovirani toaleti stari skoro pola veka

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2017, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolji uslovi za đake u OŠ „France Prešern“: Renovirani toaleti stari skoro pola veka

Ovo je još jedan od načina na koji „Parking servis“ dokazuje da društveno odgovorno posluje i vodi računa o najmlađima

JKP „Parking servis“ odazvalo se pozivu opštine Rakovica i u saradnji sa njom pomoglo je rekonstrukciju toaleta u OŠ „France Prešern“. Radovi na obnovi toaleta trajali su dva meseca.

Donacija opštine Rakovica i „Parking servisa“ doprinela je da osnovci škole „France Prešern“ sada imaju humanije uslove dnevnog boravka u školi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U toaletima su zamenjene vodovodne i kanalizacione cevi, koje su bile trule i dotrajale, a postavljene su i nove pločice i sanitarije koje su, takođe, bile ruinirane. Toaleti, stari skoro pet decenija, sada imaju novi i lepši izgled.

- U međusobnoj saradnji opštine Rakovica i JKP „Parking servis“, ovog leta smo potpuno renovirali učeničke toalete na drugom spratu. Obnova toaleta je samo jedan segment ulaganja u ovu obrazovnu ustanovu. Naime, opština Rakovica je do sada pomogla ovoj školi da u mnogome obnovi sam objekat i tako unapredi uslove rada za sve osnovce. Tako je opština Rakovica, osim sanacije mokrih čvorova, uputila donaciju ovoj školi i za krečenje nekoliko učionica. Uz podršku lokalne samouprave uređene su staze oko škole, osvetljena sama škola i školsko dvorište, i uveden sistem video nadzora, koji je povezan sa monitoring službom. Sada je u toku sanacija krova, koju takođe pomaže opština – rekla je direktorka OŠ „France Prešern - Biljana Blagojević.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.