Bol i tuga za Tamarom (21) prekrili Aranđelovac: Najbolja drugarica iznela POTRESNE DETALJE TRAGEDIJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2019, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bol i tuga za Tamarom (21) prekrili Aranđelovac: Najbolja drugarica iznela POTRESNE DETALJE TRAGEDIJE (FOTO)

U gradu u Šumadiji brzinom svetlosti je odjeknula vest o smrti njihove mlade sugrađanke

Tamara Stojanović (21) iz Aranđelovca poginula je u nedelju kada je automobilom "opel korsa", kojim je upravljala, sletela s puta i udarila u stub.

S njom je u vozilu bila je i njena drugarica Jelena M. takođe iz Aranđelovca, i ona je teško povređena u udesu.

Nesreća se dogodila u mestu Trbušnica, a prema nezvaničnim saznanjima, Tamara je poginula na licu mesta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
. Tamara je pohađala ekonomsku školu "Slobodan Minić" u Aranđelovcu, a prema rečima njenih poznanica bila je uvek raspoložena i druželjubiva.

- Tamara je bila divna osoba, komunikativna i druželjubiva. Ne možemo da verujemo, užasna vest. Volela je životinje, imala je psa i svuda je volela da ide sa njim. Bila je vredna i pomagala je roditeljima u salonu nameštaja - rekla je poznanica poginule Tamare.

Snage da priča smogla je i jedna njena drugarica, sa kojom je bila nerazdvojna. Kako kaže, iako je svesna da Tamare više nema, kao da još čeka da čuje njen glas.

- Sa Tamarom sam počela da se družim još od 1. godine srednje škole. Bile smo nerazdvojne, svaki dan zajedno, mnogo puta smo prespavale jedna kod druge. Tamara je bila tako vesela devojka, pozitivna i srećna. Mnogo sam je volela... - priča njena najbolja drugarica.

Kako kaže, Tamara je živela sa sestrom, majkom i ocem. Radila je u porodičnoj firmi.

- I sad je samo zovem i čekam da se javi, da mi kaže: 'E živa sam, nisam poginula, dobro sam... - priča ova devojka.

BONUS VIDEO: NEVIĐENA DRAMA! Mladić krenuo da se BACI SA MOSTA - policajac ga uhvatio u poslednjoj sekundi, munjevitom reakcijom spasio život (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.