Bojić: Nikada nisam uveo Kristijana Golubovića preko reda

Izvor: B92, 23.Maj.2020, 11:50

Bojić: Nikada nisam uveo Kristijana Golubovića preko reda

Direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje, Milovan Bojić, demantovao je medijske navode koje kruže ovih dana.

On je negirao da je u petak ujutru lično ispred te zdravstvene ustanove dočekao Kristijana Golubovića i uveo u Institut lice koje je Golubović doveo na pregled.

"Nikada i nigde nisam upoznao Kristijana Golubovića. Nikada ga nisam uveo u bolnicu preko reda, jer u nju nije ni ušao", istakao je Bojić u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />On je to rekao demantujući navode objavljene u tekstu u danasnjem izdanju Srpskog telegrafa pod naslovom "Bojić dočekao Kristijana kao Tita", kao i na portalu lista Republika - "Direktor instituta Dedinje ponizio sve pacijente, Bojić preko reda uveo robijaša Kristijana".

"Najenergičnije demantujem tvrdnje iz navedenih tekstova", rekao je Bojić.

On takođe navodi da je lice, koje je Golubović dopratio do prijemne ambulante Instituta, imalo sve regularne dokumente za prijem u bolnicu, i kao hitan je hospitalizovan, na isti način kao i ostali pacijenti.

"Nikada u zivotu nisam ponizio svoje pacijente, već uvek, celoga života činio sve da im lečenje bude uspešno, a oni zadovoljni", naveo je Bojić.

List se, inače, za navode koje Bojić demantuje pozvao na svedočenje neimenovanih ljudi, koji su navodno "sve posmatrali".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.