Bobi Braun: Bio sam beskućnik jer sam Vitni Hjuston plaćao lečenje od zavisnosti

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi Braun: Bio sam beskućnik jer sam Vitni Hjuston plaćao lečenje od zavisnosti

Reper Bobi Braun, bivši suprug preminule dive Vitni Hjuston, tvrdi da je postao beskućnik 2006. jer je bankrotirao plaćajući lečenje Vitni Hjuston.

Bobi Braun tvrdi kako je u vreme dok je plaćao lečenje od zavisnosti preminuloj Vitni Hjuston bukvalno živeo u automobilu, kao i da ga je lečenje Hjustonove koštalo deset hiljada američkih dolara.

I to nije sve 43 - godišnji Bobi Braun planira da objavi sve prljave detalje njihovog privatnog života u knjizi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u kojoj će ponoviti svoje ranije tvrdnje da je Vitni njega uvukla u pakao droge, a ne on nju.

- Nisam uzimao kokain sve dok nisam upoznao Vitni. Koristila je kodna imena kada je naručivala drogu - "dečko" je bio heroin, a "cura" kokain. Uz nju sam počeo da uzimam sve čega sam mogao da se domognem, od kokaina do heroina, ispričao je Bobi Braun.

Povezane vesti: Vitni Hjuston bankrotirala

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.