Blic: SNS na 52,4 odsto, iznad cenzusa još Savez za Srbiju, SPS i PSG

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Sep.2019, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic: SNS na 52,4 odsto, iznad cenzusa još Savez za Srbiju, SPS i PSG

Ukoliko bi parlamentarni izbori bili održani u nedelju, Srpska napredna stranka (SNS) bi osvojila 52,4 odsto glasova, a cenzus bi prešli i Savez za Srbiju sa 11,5 odsto, Socijalistička partija Srbije (SPS) sa 10 odsto glasova i Pokret slobodnih građana (PSG) sa podrškom od oko 5,5 odsto birača, pokazuje istraživanje agencije Faktor plus koje prenosi Blic od četvrtka.

Direktor te agencije Vladimir Pejić naveo je za list da će SNS biti ubedljiv na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << izborima, bez obzira da li će ih Savez za Srbiju bojkotovati, dok je za taj opozicioni blok ocenio da "stagnira" kada je reč o podršci birača.

On je dodao da su blizu cenzusa radikali sa četiri odsto glasova i SPAS Aleksandra Šapića sa 3,8 dok PUPS podržava oko 3,6 odsto birača.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

GRAĐANI NAJVIŠE VERUJU VUČIĆU! SNS na 52,4 odsto! Iznad cenzusa samo još tri stranke

Izvor: RTV Pink, 12.Sep.2019, 07:32

Kada bi se izbori održali u nedelju, SNS bi osvojila apsolutnu većinu.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.