Blago Kraljevčanima, oni se greju. Mi se smrzavamao VIDEO

Izvor: B92, 07.Maj.2019, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blago Kraljevčanima, oni se greju. Mi se smrzavamao VIDEO

Beograd -- Jutros je u Beogradu izmereno 5 stepeni. Hladno kad bi trebalo da je toplo, a u stanovima još hladnije. Radijatori ne greju, a prognoza vremena ne obećava.

Tako bi se, u kratkom, mogao opisati život Beograđana ovih dana, kada je živa u termometru pala na jesenje temperature, pogotovo one jutarnje. Ekipa Jutarnjeg programa TV Prve primila je dosta pisama građana Beograda koji se žale na veoma hladne stanove, a jedna ekipa uputila se u jedan takav stan, na Bežanijskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kosi.

U trenutku kada su stigli, u stanu je bilo tek 15 stepeni, a vlasnica stana kaže da je jutros, kada se probudila u njenoj sobi bilo svega devet stepeni. Zbog toga njen hod po stanu izgleda kao šetnja po zimskom vremenu jer na sebi ima više slojeva tople odeće.

Po svemu sudeći, tako će nam i ostati jer je grejna sezona u Beogradu završena. Kako je za TV Prve objašnjeno iz gradskih toplana, odluka o tome da li će nam radijatori opet biti topli, van grejne sezone, nije na njima već na Gradu i gradskom zakonu. Dakle, ispada da ako želimo grejanje u maju morao bi i zakon da se promeni.

Za to vreme, reporter iz Kraljeva kaže da se tamo građani greju jer je toplana ponovo "proradila".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.