Bivši zastupnik HDZ-a uhapšen zbog silovanja, prijavila ga dokorka žrtve

Izvor: B92, 04.Sep.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši zastupnik HDZ-a uhapšen zbog silovanja, prijavila ga dokorka žrtve

Bivši HDZ-ov zastupnik Damir Škaro uhapšen je zbog optužbi za silovanje zaposlene u auto-klubu "Siget", u kome je on predsednik.

Advokatica Morana Rabar rekla je Hini da je Škara prijavila doktorka kojoj je žrtva ispričala da je bila silovana početkom avgusta.

Žrtva je ipak naknadno Škara prijavila i zbog pretnje.

Morana Rabar kaže da je ona u tom slučaju angažovana kao pomoć žrtvi i Državnom tužilaštvu od kog očekuje da će kazneno goniti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Škara, jer je reč o kaznenom delu.

"Škaro je uhapšen jutros, policija je obavestila žrtvu jer je to dužna uraditi”, rekla je Morana Rabar, dodavši da se silovanje dogodilo jedne subote početkom avgusta.

U zagrebačkoj policiji nisu želeli govoriti o tom slučaju i nisu hteli da potvrde da je iko uhapšen zbog silovanja, uz objašnjenje da se takvi podaci ne iznose u javnost zbog zaštite žrtve.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši poslanik HDZ-a uhapšen zbog optužbe za silovanje

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Sep.2019

ZAGREB - Bivši saborski poslanik HDZ-a i osvajač olimpijske medalje u boksu Damir Škaro uhapšen je danas zbog prijave za silovanje zaposlene u Autoklubu Siget, gdje je on predsjednik, rekla je advokat žene koja ga tuži Morana Rabar.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.