Bivši supermodel bankrotirala zbog preskupih zahvata za podmlađivanje

Izvor: Blic, 23.Apr.2013, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši supermodel bankrotirala zbog preskupih zahvata za podmlađivanje

Bivši supermodel Dženis Dikinson (58) podnela je papire za objavu bankrota, preneli su američki mediji. Ona je navodno u milionskom dugu, od čega na hiljade dolara duguje dermatologu zbog brojnih kozmetičkih zahvata za podmlađivanje kojima se podvrgla. Karma je izgleda kaznila Dženis Dikinson zbog uvreda na račun koleginica

- Tačno je da sam imala nekih problema. Pokušavam svima da platim dugove i osećam se užasno zbog toga - rekla je za "RadarOnline" Dženis Dikinson, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja duguje pozamašnu sumu novca stručnjaku za podmlađivanje po imenu Uzi Rajs.

Dikinson se odavno povukla iz javnosti, pa mediji dugo nisu pisali o njoj. Manekenstvom se bavila sedamdesetih i osamdesetih godina, a zatim je započela karijeru sudije u popularnom rialitiju "Američki top model", gde je strogim ponašanjem navukla na sebe bes modela i publike.

Sebe je proglasila "prvim supermodelom sveta", uvredila je urednicu "Voga" Anu Vintur, Lejdi Gagu je nazvala "je**nim idiotom", a Tajru Benks bezdušnom.

Članica žirija "Top modela", Keli Kutron, rekla je za Dikinsonovu da je "nestabilna, nepredvidiva kučka". Mnoge njene koleginice verovatno će likovati zbog vesti da Dženis prolazi kroz ozbiljnu finansijsku krizu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.