Bivši fudbaler i Zadrugar dali krv za Darka Lazića: Bilo je kasno uveče, nisu se poznavali! DETALJI bitke za život pevača

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2018, 06:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši fudbaler i Zadrugar dali krv za Darka Lazića: Bilo je kasno uveče, nisu se poznavali! DETALJI bitke za život pevača

Albert Nađ je došao u KBC Zemun da bi dao krv za Darka Lazića

Bivši fudbaler je želeo da pomogne pevaču kome je bila neophodna transfuzija krvi.

- Albert je došao u sredu uveče u bolnicu, jer je želeo da izbegne medije. On ne poznaje lično Lazića, ali je želeo da da krv. Darko je i dalje u kritičnom stanju, a Nađ je hteo da mu pomogne na ovaj način - navodi naš izvor.

Osim Nađa, Darkov drug, bivši učesnik ''Zadruge'' Dean Stejin okupio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brojne prijatelje koji su juče davali krv.

Podsetimo, pevač Darko Lazić (27), koji je doživeo saobraćajnu nesreću Subotište - Brestač, kod Pećinaca, i nalazi se u KBC Zemun, prema novim informacijama, prilikom nesreća bio je pijan. Analizom krvi, koja mu je uzeta posle saobraćajke, utvrđeno je da je imao 1,39 promila alkohola u krvi, to je pokazala prva analiza krvi. Druga analiza krvi, koja je urađena sat vremena posle, pokazala je da je imao 1,30 promila.

Lazić nije bio vezan, a od 2013. nema vozačku dozvolu, tada mu je oduzeta jer je imao više od 18 negativnih poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.