Bivo spasao guštera od lava: Lansirao je divlju mačku u vazduh

Izvor: B92, 15.Jun.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivo spasao guštera od lava: Lansirao je divlju mačku u vazduh

U Nacionalnom parku Kruger u Južnoj Africi zabeležen je neobičan događaj u kome su glavni akteri lavovi i komodski varan.

Sun Elof je posetila Nacionalni park Kruger, a nije ni slutila da će se pred njom odigrati neverovatna scena.

Sve je izgledalo mirno - grupa lavova se odmarala kraj reke. U sledećem trenutku su se uskomešali i krenuli prema grmlju, a jedan od njih ulovio je komodskog varana..

Gušteru je u pomoć priskočio bivo koji se zaleteo na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << divlje mačke, u jednu se zabio i lansirao je u vazduh.

"Bilo je ludo, bila sam uzbuđena. Bilo mi je žao lavića, ali brzo je shvatio da mora što pre pobeći odatle", kazala je žena koja je svojom kamerom zabeležila ovaj događaj.

Na sledećem video-snimku pogledajte kako je izgledala ova borba.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.