Bio je na listi najpoželjnijih neženja, a sada ide IZA REŠETAKA! Pijan napao devojku i iživljavao se, u javnost isplivali SKANDALOZNI DETALJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 08:19

Bio je na listi najpoželjnijih neženja, a sada ide IZA REŠETAKA! Pijan napao devojku i iživljavao se, u javnost isplivali SKANDALOZNI DETALJI

Napad se dogodio u porodičnom zamku u Škotskoj

Sajmon Bous-Lajon (34), rođak kraljice Elizabete koga je "Tatler" 2019. proglasio jednim od 50 najpoželjnijih neženja u Velikoj Britaniji, osuđen je na 10 meseci zatvora nakon što je priznao da je napastvovao ženu u svom zamku Glamis u Škotskoj, prenosi Metro.

Pošto je upao u sobu svoje gošće, pijani Bous-Lajon je više puta nepristojno ščepao ženu i rekao joj da je želi. Navodno je pokušao da joj skine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spavaćicu, pribio je uza zid i hvatao je za zadnjicu i polni organ. Žrtvi, koja se branila, rekao je da je "nepristojna, zla i užasna osoba" i da nema pravo da mu naređuje šta će da radi u rođenoj kući.

Posle nešto više od 20 minuta žrtva je uspela da ga istera iz sobe i poslala je niz poruka kolegama i dečku. Bous-Lajon se vratio i ponovo pokušao da provali u njenu sobu, ali je ona stupila u vezu sa izdavačem u drugom delu dvorca, koji joj je pritekao u pomoć. Kada je otišao u sobu navalentnog Sajmona, ovaj je navodno već spavao.

Nakon što je prošlog meseca priznao krivicu, Bous-Lajon, Erl od Stratmora izjavio je da se oseća veoma postiđeno zato što je izazvao takvu nevolju gostu na njegovom porodičnom imanju. Priznao je da je u noći napada preterano popio, i da to nije izgovor za njegovo delo.

Simon Bowes-Lyon forced his way into a sleeping woman's room and assaulted her during a PR weekend he was hosting in Scotland

https://t.co/YjM94C3Tk7

— The Telegraph (@Telegraph) January 12, 2021

- Nisam mislio da sam sposoban da se tako ponašam na način na koji sam se ponašao, ali moram da se suočim sa tim i da preuzmem odgovornost - dodao je Bous-Lajon.

Dvorac Glamis je sedište porodice Bous Lajon još od 1372, a najpoznatiji član porodice je lejdi Elizabet Bous-Lajon, poznatija kao Kraljica Majka. Ona je tu rodila i svoje drugo dete, princezu Margaret. Ovaj dvorac je takođe poprište radnje Šekspirovog "Magbeta".

Odavno niže skandale

Godine 2010. oduzeta mu je vozačka dozvola na devet meseci zato što je na delu puta na kome je brzina ograničena na 100 km/h, vozio motor brzinom od 160 km/h. Na suđenju, na kome je tada 24-godišnji Bous-Lajon kažnjen sa 500 funti, konstatovano je da je već nakupio 23 kaznena poena zbog prebrze vožnje.

Takođe je nedavno prijavljen policiji nakon što je u jeku pandemije prevalio 300 kilometara iz Škotske do okoline Dvorca Barnard, u Engleskoj, prekršivši stroge mere karantina, saznaje "Dejli mejl".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.