Izvor: Blic, 02.Maj.2018, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio je lekar Donalda Trampa 35 godina, a sada otkrio jednu od NAJVEĆIH TAJNI PREDSEDNIKA SAD

Harold Bornštejn, bivši lekar Donalda Trampa tvrdi da su službenici Bele kuće prošle godine "upali" u njegovu ordinaciju i odneli medicinsku dokumentaciju predsednika SAD pošto je medijima otkrio da mu je godinama prepisivao preparate za rast kose. On je takođe otkrio da mu je Tramp lično diktirao izveštaj o sopstvenom "fantastičnom zdravstvenom stanju" pre nego što će ući u trku za predsednika SAD.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PLJUŠTE OPTUŽBE: Bivši Trampov lekar tvrdi da mu je PREDSEDNIK LIČNO DIKTIRAO ZDRAVSTVENI IZVEŠTAJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2018

Izveštaj je objavila Trampova kampanja u decembru 2015. godine..Bivši lekar Donalda Trampa Harold Bornstin izjavio je da mu je Tramp, tada predsednički kandidat 2015. diktirao izveštaj o svom zdravstvenom stanju, koje se opisuje kao odlično...Pročitajte i: ..- On je diktirao celo pismo. Ja nisam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.