Biljana Popović Ivković oštro: Doktore Šapiću, SRAM DA VAS BUDE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biljana Popović Ivković oštro: Doktore Šapiću, SRAM DA VAS BUDE!

Niste samo bahat čovek, kukavica, već ste i lažovčina, rekla je ona

Državni sekretar MUP Biljana Popović Ivković reagovala je danas na Tviteru povodom napada predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića na ministra policije Nebojšu Stefanovića.

Pročitajte i:

Šapić je na Fejsbuku napisao da ga je Stefanović optužio da predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića povezuje sa ubistvom Olivera Ivanovića.

- Jedan od retkih sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na našoj političkoj sceni koji ni jednom svojom rečju, ovom ubistvu nisam dao političku konotaciju, jer smatram da su spekulacije te vrste vrlo opasne za stanje u društvu i da nikome ne mogu doneti dobro - naveo je Šapić.

- Doktore Šapiću, sram da vas bude! Niste samo bahat čovek, kukavica, već ste i lažovčina, kao vaš prijatelj Dragan Đilas.. Vi ne trepnete, a da ne iznesete gnusnu laž! Još jednom, Aleksandre Šapiću - sram da vas bude! - odgovorila mu je Biljana Popović Ivković na svom Tviter nalogu.

Doktore Šapiću, sram da vas bude! Niste samo bahat čovek, kukavica, već ste i lažovčina, kao vaš prijatelj Dragan Djilas..Vi ne trepnete, a da ne iznesete gnusnu laž! Još jednom, @AcaSapic SRAM DA VAS BUDE! https://t.co/ClO5dSNKM5 pic.twitter.com/m0pm0z2rDu

— Biljana Ivkovic (@ivkovic_biljana) January 22, 2018

Šapiću je, reagujući na optužbu, na Tviteru odgovorio i ministar Stefanović.

- Pozivam Akelsandra Šapića da prijavi tužilaštvu sva saznanja koja ima, s obzirom da "nema dilemu" po pitanju počinioca. Toliko o poštenju, dobroti i obzirnosti - naveo je Stefanović.

Позивам Александра Шапића да пријави тужилаштву сва сазнања која има, с обзиром да “нема дилему” по питању починиоца. Толико о поштењу, доброти и обзирности. pic.twitter.com/9RPn8HMoPw

— Небојша Стефановић (@NesaStefanovic) January 22, 2018

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.