Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2021, 09:45

Biljana Čekić za "Nezavisne": Težinu filma sam shvatila tek nakon premijere

BANJALUKA - Trinaestogodišnja Biljana Čekić iz sela Sreflije, koje se nalazi pored Kozarske Dubice, svojom pojavom u filmu "Dara iz Jasenovca", gdje je tumačila glavnu ulogu, privukla je pažnju publike i već se danima nalazi u centru pažnje i interesovanja javnosti, zajedno sa svojom porodicom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GEST ZA GINISA: STARA PLANINA ŽELI DA UGOSTI MLADU GLUMICU KOJA JE OSVOJILA REGION!

Izvor: 011vodič.com, 26.Feb.2021

Devojčica iz Kozarske Dubice Biljana Čekić, koja je ulogom Dare u filmu “Dara iz Jasenovca” osvojila milione gledalaca u Srbiji i svetu, glavna je zvezda regionalnih medija, pa tako ovih dana brojne novinarske ekipe obilaze ovo malo mesto u Republici Srpskoj.. Malu Biljanu ljudi vole zbog njene...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.