Bićete zgroženi: Majka tinejdžerke završila u zatvoru zbog OVOG  snimka! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bićete zgroženi: Majka tinejdžerke završila u zatvoru zbog OVOG snimka! (VIDEO)

Odvela je ćerku tinejdžerku kod lekara, a devojčica je snimila šta radi sa štapićima za grlo i - majka je završila u zatvoru zbog ove objave na društvenim mrežama.

Kori Vard (30) sa Floride, majka anonimne devojčice koja se snimila u lekarskoj ordinaciji kako liže štapić za grlo i zatim ga vraća u posudu sa čistim i sterilisanim štapićima, završila je u pritvoru nakon što je tinejdžerka snimak objavila na društvenim mrežama.

Devojčica okačila snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kome se iznad štapića jasno vidi upozorenje "Molimo vas da ne dirate medicinska sredstva za rad". Ona je štapić liznula i vratila, a uz video je okačila komentar:

- Nemoj da mi govoriš šta da radim.

Inače, već dugo na društvenim mrežama kruži izazov "lizanja", pa su tako dve tinejdžerke takođe završile u policiji nakon što su u radnji olizale sladoled i vratile ga na policu radnje.

Bolnica je izdala i zvanično saopštenje:

-Juče smo saznali da je jedan pacijent izigrao naše poverenje ponašanjem koje ugrožava sve ostale u ovoj ustanovi, pa smo kontaktirali policiju i sprovodimo istragu. Takođe, odmah smo uklonili sve štapiće iz te sobe i detaljno ih sterilisali, pa uveravamo pacijente da su potpuno bezbedni - stoji u saopštenju.

ČUDESNA VODA Znate li zašto je more slano? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.