BiH: Uhapšeno 20 osoba u velikoj akciji policije

Izvor: B92, 18.Dec.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Uhapšeno 20 osoba u velikoj akciji policije

Najmanje 20 osoba uhapšeno je u jutrošnjoj akciji policije BiH koja traga za osumnjičenima za zloupotrebu droga i nedozvoljeno posedovanje oružja i municije.

Policijski timovi Zeničko-dobojskog kantona započeli su pretrese na 31 lokaciji na području Maglaja, Zavidovića i Tešnja, a do sada je uhapšeno 20 osoba.

Reč je o nastavku policijske akcije pod nazivom "Mreža III".

Akciju sprovodi Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK u saradnji i pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, a po nalogu opštinskih sudova u Zenici, Tešnju i Zavidovićima.

Kako se napominje, akcija još traje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BIH: Velika akcija policije, zbog droge i oružja uhapšeno 20 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2019

Najmanje 20 osoba uhapšeno je u jutrošnjoj akciji policije BiH koja traga za osumnjičenima za zloupotrebu droga i nedozvoljeno posedovanje oružja i municije...Policijski timovi Zeničko-dobojskog kantona započeli su pretrese na 31 lokaciji na području Maglaja, Zavidovića i Tešnja, a do sada je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.