TAJNA 13. SPRATA! Bežala je preko balkona! Začuo se pucanj!: DVE VERZIJE TRAGEDIJE na Karaburmi

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2018, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJNA 13. SPRATA! "Bežala je preko balkona! Začuo se pucanj!": DVE VERZIJE TRAGEDIJE na Karaburmi

Svemu prethodila rasprava

Muškarac (33) koji je sinoć skočio sa 13. sprata zgrade studentskog doma na Karaburmi prethodno se žučno raspravljao sa svojom bivšom devojkom (24), a o njihovoj svađi postoje dve verzije priče. Devojka se spasla tako što je preko balkona prešla u susednu sobu.

Pročitajte i:

Muškarac, koji je sa studentkinjom ranije bio u ljubavnoj vezi, nastavio je da je posećuje i posle raskida, ali niko nije slutio tragediju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Koliko sam čuo, oni su raskinuli pre oko mesec dana, ali je on nastavio da je obilazi, verovatno nije mogao da se pomiri sa tim. Međutim, niko nije očekivao da će večeras doći sa pištoljem - ispričao je sinoć jedan od studenata.

Srećom, devojka nije povređena.

- Pričaju da je uspela da pobegne od nasilnika tako što je sa svog balkona prešla na susedni i ušla u sobu kod svoje drugarice - kazao je student.

Nezvanično, oni su se posvađali čim je on došao kod nje. Prema jednoj verziji događaja, on je potom izvadio pištolj i zapucao ka devojci, ali je nije pogodio. Ona je pobegla, a mladić je ostavio pištolj u sobi i skočio kroz prozor. Prema drugoj verziji, pištolj je opalio tokom koškanja. Mladić je ubrzo potom skočio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.