Bez vode zbog kvarova delovi nekoliko ulica u Nišu

Izvor: Megafon.co, 30.Mar.2020, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode zbog kvarova delovi nekoliko ulica u Nišu

JKP Naissus Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju
– Ulica Hajduk Veljkova (preko puta broja 42A). Voda na ulici, u toku je iskop na uglu ulica Hajduk Veljkove i Dobrice Milutinovića. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je snabdevanje vodom do 15 sati u ulicama Čairskoj, Dobrice Milutinovića i delu Hajduk Veljkove.
– Naselje Nikola Tesla, ulica Rade Končar br. 4. Curenje na servisnom ventilu, nužna je zamena cele veze u ulici Rade Končar, kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << br.4, u naselju Nikola Tesla. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u ulici Rade Končar.
– Naselje Gornji Matejevac, ulica Hajduk Veljkova br. 26. Voda u podrumu, nužno je ispitivanje pre raskopavanja. Ukoliko dođe do radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanje vodom do 15 sati za korisnike u delu naselja Gornji Matejevac (ul. Hajduk Veljkova i okolne ulice Kraljevića Marka i Pop Ignjatova).
JKP Parking servis Iz JKP Parking servis za ponedeljak, 30. mart, najavljuju zamenu sijalica na Bulevaru 12. februar, Nikole Tesle i u selu Jelašnica.
Predviđeni su i radovi na izradi horizontalne signalizacije u ulicama Kralja Stefana Prvovenčanog, Vojvode Mišića, Vojvode Tankosića, Vožda Karađorđa i ulici 7. juli.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.