Besplatne karte za neka takmičenja na ZOI

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2014, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatne karte za neka takmičenja na ZOI

Organizatori Zimskih olimpijskih igara u Sočiju su potvrdili danas da pozivaju gledaoce - dobrovoljce, kako bi popunili mesta na takmičenjima koja nisu mnogo popularna.

 

Za jučerašnja takmičenja u umetničkom klizanju ulaznice su bile rasprodate, dok za bijatlon nije bilo mnogo interesovanja. Portparol Organizacionog komiteta Aleksandra Kosterina je rekla da volonteri pohađaju "program motivacije", što znači da će nekima od njih, posle tih časova, biti ponuđene >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ulaznice za pojedina takmičenja.

"Ako budemo videli da nema velikog odziva i da ima slobodnih mesta, onda ćemo pozvati dobrovoljce da gledaju takmičenja", rekla je Kosterina.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Besplatne karte za neka takmičenja na ZOI

Izvor: Dzungla.org, 10.Feb.2014

Organizatori Zimskih olimpijskih igara u Sočiju su potvrdili danas da pozivaju gledaoce – dobrovoljce, kako bi popunili mesta na takmičenjima koja nisu mnogo popularna. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.