Besplatna Wi-Fi mreža na preko 500 lokacija u Srbiji

Izvor: Prva.rs, 01.Jul.2014, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna Wi-Fi mreža na preko 500 lokacija u Srbiji

Tokom jula i avgusta UNIFI će besplatno i neograničeno moći da koriste svi, dok će promotivni period za sve SBB i TotalTV korisnike trajati do kraja godine. Dovoljno je jednom se povezati na UNIFI mrežu i svaki sledeći put, kad se korisnik nađe na jednoj od umreženih lokacija, uređaj će se automatski konektovati.
“Ovo je tek početak naših ulaganja u UNIFI mrežu, koja se konstantno širi na sve veći broj lokacija. U planu nam je da do kraja leta pristup UNIFI mreži omogućimo na još nekoliko atraktivnih lokacija, u gradovima u kojima smo prisutni. Osim Srbije, planovi za širenje ove jedinstvene mreže vezani su i za zemlje u regionu, a dobra vest za naše korisnike je da im je već sada omogućeno besplatno korišćenje Wi-Fi mreže našeg partnera SunWireless u Makedoniji.”, istakao je Nikola Perić, menadžer za razvoj proizvoda u kompaniji SBB
Ada Ciganlija, Kalemegdan, Beogradska Arena, Zoološki vrt, šetalište u Vrnjačkoj Banji i centralni trg u Zrenjaninu samo su neke od atraktivnih lokacija na kojima će biti omogućeno besplatno korišćenje interneta putem laptopa, tableta ili mobilnog telefona.
SBB i TotalTV korisnici će moći brzo i jednostavno da pristupe mreži nakon što otvore nalog na portalu www.mojsbb.rs, tj. na www.mojtotaltv.tv. Kada se nađu na nekoj od UNIFI lokacija, dovoljno je da na svom uređaju u listi dostupnih mreža odaberu UNIFI i unesu svoje korisničko ime (email adresu) i lozinku. Za sve one koji nisu SBB korisnici, logovanje na UNIFI mrežu biće moguće upotrebom korisničkog imena (unifi) i lozinke (sbb). Detaljna uputstva za svaki uređaj, kao i mapa na kojoj su prikazane sve UNIFI lokacije dostupna su na www.sbb.rs/unifi.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.