Beskućnik je spasio od napasnika, a onda mu se ona zahvalila na najoriginalniji način (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Dec.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beskućnik je spasio od napasnika, a onda mu se ona zahvalila na najoriginalniji način (FOTO)

Ovaj siromašni čovek, beskućnik, pobrinuo se jedne večeri da Ali sigurno dođe kući, prenosi Vigan tudej.

Naime, Veb se vraćala iz noćnog izlaska u hotelsku sobu kada je primetila kako je prati jedan muškarac. Nije želeo da je pusti na miru, ali tada se pojavio Mark sa svojim psima i uplašio muškarca koji je pobegao.

Siromašni čovek ju je otpratio do hotela, a Ali mu je napisala broj telefona u knjigu koju je čitao. Nazvao je idući dan i pitao da li je uredu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Ali i Mark su tako postale prijatelji.

CLASS: Real Sociedad have given a homeless man, who has been sleeping outside their stadium, a job on their maintenance team. Respect pic.twitter.com/EvWYS4PE6L

— SPORF (@Sporf) October 28, 2016

Nekoliko meseci nakon tog događaja, Ali je saznala da se Mark morao oreći svojih pasa, kao i parcele na kojoj je postavio šator. Umesto novčane pomoći, Ali je odlučila da napravi korak više.

Skupljala je donacije i uspela da mu kupi kamp kućicu i da je opremi posuđem i ostalim stvarima za Marka, kako bi mu okalšala svakodnevni život.

Njegov dom trenutno je parkiran na javnom parkingu, ali se čeka odobrenje za mesto u kampu za kampere.

- Mislio je da će umreti na ulici. Nije ovo sklonište kakvo želimo za njega, ali je svakako pomak. Sada ima gde da se istušira i spava, a za ostalo ćemo videti... - rekla je Ali.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.