Beogradska filharmonija otvorila tender za podršku političarima

Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2012, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska filharmonija otvorila tender za podršku političarima

Beogradska filharmonija daće podršku koaliciji ili grupi građana koja dostavi potvrdu, overenu u sudu, da je u protekle četiri godine imala više od jednog člana glavnog odbora koji je prisustvovao nekom od njenih koncerata.

Beogradska filharmonija objavila je javni poziv o prikupljanju ponuda za pružanje podrške političkim partijama, koalicijama ili grupama građana na parlamentarnim izborima 2012. godine.

Potrebno je samo da stranke dokažu da su neki od članova >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << njihovih glavnih odbora bili na nekom od koncerata filharmonije!

"Pravo učešća imaju sve zainteresovane političke partije, koalicije ili grupe građana, koje dostave potvrdu da im je prihvaćena izborna lista na republičkom ili lokalnom nivou, kao i svedočenje, ne manje od dva svedoka, overeno u opštini, da su u protekle četiri godine imale više od jednog člana glavnog odbora, koji je prisustvovao nekom od koncerata Beogradske filharmonije", navodi se u pozivu filharmonije.

U ovom pozivu, objavljenom na zvaničnom sajtu filharmonije, naglašava se da se "neće računati prisustvo članova glavnih odbora političkih partija na nastupu u Ulici Strahinića Bana" koji je beogradska filharmonija imala.

Pogledajte jedinstven nastup u Strahinjića Bana

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.