Beograđani na meti vandala: Poskidane tablice sa automobila, sumnja se da je OVO razlog

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2018, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđani na meti vandala: Poskidane tablice sa automobila, sumnja se da je OVO razlog

Neprijatno iznenađenje za stanovnike dela grada

Batajničane je pre dva dana dočekalo neprijatno iznenađenje - na parkingu u Ulici kralja Uroša više automobila ostalo je, preko noći, bez registarskih tablica.

O lopovluku sugrađani su ubrzo potom izvestili na Fejsbuku, apelujući na svoje komšije da obrate dodatnu pažnju kada svoje vozilo ostavljaju na ovom mestu.

Pročitajte i:

- U policiji kažu da tablice najverovatnije skidaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi ih koristili na pumpama, gde bi sipali gorivo i pobegli - naveli su na lokalnoj Fejsbuk stranici.

Podsetimo, slični slučajevi dešavali su se proteklih godinu i u drugim krajevima grada, ali su tada na meti lopova umesto registarskih tablice bile gume točkova.

Takođe, nije redak slučaj ni da ukradene tablice kasnije budu korišćene na drugim automobilima tokom vršenja znatno ozbiljnijih kriminalnih dela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.