Beograda uputio pomoć Smederevskoj Palanci posle nezapamćenog nevremena

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograda uputio pomoć Smederevskoj Palanci posle nezapamćenog nevremena

Maksimalna podrška

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je Grad Beograd danas uputio pomoć Smederevskoj Palanci koju je zadesilo nevreme.

- Nevreme koje je u sredu pogodilo Smederevsku Palanku, zbog velike količine kiše i grada, nanelo je veliku materijalnu štetu i otežalo funkcionisanje opštine - rekao je Vesić.

On je dodao da je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" uputilo u Smederevsku Palanku specijalno vozilo za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << održavanje kanalizacije sa posadom.

Opština Smederevska Palanka je doživela pravu katastrofu. Posebno je stradalo selo Golobok u kome su, osim poljoprivrednih kultura, teško oštećene i škola, ambulanta, vrtić i veliki broj kuća. Večeras uvedeno vanredno stanje na delu teritorije opštine. pic.twitter.com/VkMpk3xWmv

— NeshaNex (@minicnex) June 13, 2018

- Vozilo je opremljeno usisno-potisnim sistemom, odnosno crpi i ispira sadržaj kanalizacije. Naši ljudi će ostati u Smederevskoj Palanci koliko god bude potrebno - dodao je Vesić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.