Taksisti završili protest - najavili blokade za naredne dane VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 01.Okt.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksisti završili protest - najavili blokade za naredne dane VIDEO/FOTO

Beograd -- Beogradski taksisti su i u utorak protestnom vožnjom blokirali centar grada. Nakon saobraćajnog kolapsa, vozila se kreću nesmetano.

Taksisti su vožnju završili okupljanjem ispred Vlade Srbije. Kako su rekli za Tv Prva iz udruženja, na ulicama je bilo više vozila nego juče.

Taksisti su najavili da će protestne vožnje biti organizovane i u danima koji slede, i to od 13 do 15 h, sve dok, kako ističu, nadležni ne počnu da poštuju zakone koje su doneli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Protestne vožnje krenule su sa četiri lokacije, ka centru Beograda: Sa Obrenovačkog puta na Čukarici, od Bloka 70 na Novom Beogradu, Pionira na Paliluli i iz Kumodraške ulice na Voždovcu.

Okupljenje taksista ispred Vlade pogledajte u prilogu Prve televizije.

Zbog taksista na ulicama u blokadi je i javni prevoz te je na ulicama veliki broj građana koji su se peške uputili ka svojim ciljevima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.