Beograd: Od neprocenjivih lokomotiva ostali samo kosturi

Izvor: Danas, 12.Sep.2018, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Od neprocenjivih lokomotiva ostali samo kosturi

BBCIz depoa je odnet i jedan vagon koji je ručno iskovan Nekada je prevozila radnike i opremu u jednom od najvećih građevinskih poduhvata posle Drugog svetskog rata – probijanju Sueckog kanala, najvažnijeg plovnog puta za snabdevanje Evrope naftom sa Bliskog istoka. Danas je „pulska lokomotiva“ iz 1864. godine ižvrljana i puna prašine, iako je „starija […] Članak Beograd: Od neprocenjivih lokomotiva ostali samo kosturi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Samouvereni, ali oprezni

Izvor: Danas, 12.Sep.2018

Četvrtog dana 19. Svetskog prvenstva za odbojkaše, u Italiji i Bugarskoj, borbi za planetarnu titulu priključiće se i reprezentacija Srbije, trećeplasirani tim prošlog šampionata Evrope i jedan od nikada brojnijih kandidata za zlatnu medalju. Članak Samouvereni, ali oprezni se pojavljuje prvo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.