Beograd: Maloletnici opljačkali vrtić u Ulici Gavrila Principa

Izvor: Beta, 13.Nov.2019, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Maloletnici opljačkali vrtić u Ulici Gavrila Principa

Beogradska policija rasvetlili je kradju koja se dogodila u jednom vrtiću u Ulici Gavrila Principa i identifikovali izvršioce tog krivičnog dela koji su ukrali dve muzičke linije, saopštilo je danas Ministarstvo unutaršnjih poslova. Kako se sumnja, maloletnici koji su počinili tu kradju tako što su otvorili prozor vrtića. Takodje, policija je kod tridesetdvogodišnje žene pronašla deo ukradenih predmeta i protiv nje će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršila krivično delo prikrivanje.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasvetljeno obijanje vrtića, krađu počinili MALOLETNICI

Izvor: Blic, 13.Nov.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su tešku krađu koja se tokom jučerašnjeg dana dogodila u vrtiću "Princeza Olivera u Ulici Gavrila Principa i identifikovali izvršioce ovog krivičnog dela.

Nastavak na Blic...

Pumpu na Braču opljačkala 62-godišnja Slovenka

Izvor: B92, 14.Nov.2019, 00:12

Brački policajci uhapsili su danas 62-godišnju državljanku Slovenije koja se sumnjiči da je opljačkala benzinsku stanicu u Selcima...Policija je utvrdila da je ona u utorak ujutru došla naoružana na pumpu, zapretila ženi zaposlenoj na njoj i uzela novac i cigarete, čime je pričinila štetu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.