Beočin: Osumnjičen za nelegalnu trgovinu narkoticima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2021, 13:18

Beočin: Osumnjičen za nelegalnu trgovinu narkoticima

Pripadnici Policijske uprave u Novom Sadu uhapsili su D. J. (1991) iz Beočina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom njegovog stana, policija je u Beočinu pronašla 270 grama amfetamina, manju količinu marihuane i digitalnu vagu.

D. J. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva Čuružanina osumnjičena za pet teških krađa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2021

Pripadnici Policijske uprave u Novom Sadu podneli su krivičnu prijavu protiv dvojice dvadesetsedmogodišnjaka iz Čuruga, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili pet krivičnih dela teška krađa...Policija ih je uhapsila u Temerinu, odmah pošto su, kako se sumnja, sa automobila jednog meštanina...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vranjanac osumnjičen za smrt radnika na mostu kod Beške

Izvor: OkRadio.rs, 23.Apr.2021, 11:31

Vozaču S.T. (28) iz Vranja osumnjičenom da je skrivio saobraćajnu nesreću u četvrtak na mostu kod Beške, u kojoj je poginuo M.K. (55), zaposlen u firmi „Voj put“ sa sedištem u Subotici, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu određeno je zadržavanje do 48 sati. Dvaedesetosmogodišnjem...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.