Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2016, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgija: Uz povike "Alahu akbar" napao policajce mačetom

Dvojica policajaca ranjeni su mačetom u napadu koji je u belgijskom gradu Šarloa izvršio čovek koji je uzvikivao “Alahu akbar“.

Kako prenose svjetski mediji, napad se dogodio blizu glavne policijske stanice, a potom je treći policajac ubio napadača.

Svjedoci navode da su pucnje čuli oko 16.00 po lokalnom vremenu.

Dodaje se i da je jedan policajac teško povrijeđen, a poslije napada su na licu mjesta raspoređene jake policijske snage.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Belgijski policajci ranjeni mačetom, napadač uzvikivao "Alahu ekber"

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2016

Dvojica policajaca ranjena su mačetom u napadu koji je u belgijskom gradu Šarloa izvršio čovek koji je uzvikivao "Alahu ekber"...Kako prenose svetski mediji, napad se dogodio blizu glavne policijske stanice, a potom je treći policajac ubio napadača...Svedoci navode da su pucnje čuli oko 16 časova...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.