Bela kuća priznaje da je mogla bolje u slučaju zvaničnika Portera

Izvor: VOA, 09.Feb.2018, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bela kuća priznaje da je "mogla bolje" u slučaju zvaničnika Portera

Bela kuća je priznala da je mogla da na bolji način pristupi slučaju sekretaru osoblja Roba Portera, koji je u sredu podneo ostavku pošto su ga dve bivše žene optužile za emotivno i fizičko zlostavljanje. Portparol Bele kuće Radž Šah izjavio je da je predsednik Tramp rastužen zbog optužbi protiv Portera, ali je nastojao da predsednika distancira od skandala. "U slučaju Roba Portera, oslanjali smo se na istražni proces provere biografije, koji u ovom slučaju nije bio završen. Tako da smo se oslanjali na informacije koje smo imali.” Šah dodaje da predsednik Tramp nije bio svestan kompletnog obima optužbi sve do srede, kada su objavljene fotografije Porterove bivše žene sa masnicom na oku. Porter demantuje optužbe. Šef osoblja Bele kuće Džon Keli i dalje stoji pri svom opisu Portera kao časnog čoveka od integriteta, a juče je izjavio da je šokiran optužbama protiv njega.      

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

TRAMP STAO U ODBRANU OPTUŽENOG SEKRETARA BELE KUĆE: Dobro je radio svoj posao, zapamtite da je rekao da je nevin!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2018

Američki predsednik Donald Tramp naglasio je danas da sekretar osoblja Bele kuće Rob Porter, koji je podneo ostavku ove nedelje nakon optužbi da je zlostavljao dve bivše žene, tvrdi da je nevin, te mu je poželeo svako dobro.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.