Bečić o pretnjama i vešalima: Opozicija želi da izazove haos i krvoproliće na ulicama

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bečić o pretnjama i vešalima: Opozicija želi da izazove haos i krvoproliće na ulicama

Oštra poruka

Predsednik Odbora za službe bezbednosti Igor Bečić najoštrije je osudio pretnje upućene sinu predsedniku Republike, kao i nošenje vešala na protestima, koja, kako kažu, otvaranju staru ranu građanima.

- Kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti zgrožen sam brutalnim pretnjama smrću i pozivam državne organe da sankcionišu suluda i nerazumna uputstva koja opozicioni lideri Jeremić, Obradović i ostali, pod pokroviteljstvom idejnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvorca Đilasa, daju svojim jurišnicima - izjavio je Bečić i dodao:

- Oni ne prezaju od otvaranja rana većini građana Srbije, pojavljujući se na Terazijama sa improvizovanim vešalima, istim onim na kojima su u Drugom svetskom ratu nacisti vešali rodoljube. Taj poziv na vešanje i pojavljivanje osoba sa fantomkama na protestu su jedini Đilasov program koji već danas za rezultat ima da njihov Saša Milošević, naoružan do zuba, preti vešanjem sinu Predsednika Republike Danilu Vućiću, koji po njima treba da visi na Terazijama samo zato što je predsednikov sin i što je mržnja njihovo jedino oružje protiv Aleksandra Vučića.

Nesporna je činjenica da je omalovažavanje i javno vređanje žena, majki, pa čak i onih koje nisu nisu deo političkog života njihov manir. To je sve veoma jasan, ali i negativan pokazatelj o suštini njihovog političkog delovanja i njihove želje da pređu sa reči na dela i izazovu haos na ulicama i krvoproliće u Srbiji - rekao je Bečić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.