Bečić:Tužilaštvo da reaguje povodom medijske hajke na Vučića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2019, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bečić:Tužilaštvo da reaguje povodom medijske hajke na Vučića

Predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić pozvao je danas tužilaštvo da reaguje i da se odmah prestane sa medijskom hajkom na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Andreja Vučića.

"Ne smem ni da pomislim šta bi sve moglo da se desi ako se nastavi sa monstruoznim lažima i javnim iscrtavanjem meta", naveo je Bečić u saopštenju.

On je ocenio da objavljivanje tekstova poput naslovnice dnevnog lista "Danas" predstavlja deo politike mržnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Dragana Đilasa i Vuka Jeremića sa idejom da se u Srbiji stvori atmosfera da je potpuno normalno da se uperi nišan u predsednika, da je predsednik legitimna meta i da je atentat na predsednika potpuno normalna stvar.

Kaže i da je jasno da će Đilas, Jeremić, Obradović i njihovi jurišnici nastaviti sa otvorenim pozivom na linč, nasilničkim i siledžiskim delovanjem, koje ne sme postati norma društvenog ponašanja u Srbiji.

"Zgražava me i sama pomisao da postoje toliko bolesni umovi koji u medijima objavljuju ovakve i slične sadržaje. U bliskoj istoriji smo imali sličnu situaciju i svi znamo na kako se tragičan način završilo", podseća Bečić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.