Bečić: Napad na Vučićevu decu je najniži mogući udarac u političkoj borbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 14:32

Bečić: Napad na Vučićevu decu je najniži mogući udarac u političkoj borbi

"Pozivam sve opozicione političare da se suzdrže od napada na članove porodice Vučić", rekao je Bečić

Narodni poslanik Igor Bečić prokomentarisao je pisanje medija koji su pod kontrolom Dragana Đilasa, a koji su praktično pozivali na ubistvo Danila Vučuća.

- Meni je potpuno razumljiva nemoć Đilasa i njegovih sledbenika pred rezultatima koje postiže predsednik Vučić. Međutim, napadi na porodicu i po ko zna koji put pokušaji povezivanja predsednikovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sina sa  kriminalnim klanovima nisu politička borba, već predstavljaju najniže moguće udarce u političkoj borbi. To je nemoralno. A uz to je i apsurdno, jer taj isti Aleksandar Vučić je pokazao svoju punu odlučnost i punu rešenost države da se obračuna sa organizovanim kriminalom. Ovom prilikom pozivam sve opozicione političare da se suzdrže od napada na članove porodice Vučić. Neće to što oni rade pokolebati niti uplašiti Aleksandra Vučića, ali gospodo zadržite bar malo dostojanstva u svom političkom delovanju - istakao je narodni poslanik Igor Bečić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.