Bebisiterka zavela tinejdžera (13) kojeg je čuvala i RODILA NJEGOVO DETE: Sada će morati IZA REŠETAKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 07:53

Bebisiterka zavela tinejdžera (13) kojeg je čuvala i RODILA NJEGOVO DETE: Sada će morati IZA REŠETAKA!

Počela je da ga grli i ljubi, a zatim mu je skinula pantalone i preklinjala ga je da imaju odnose.

Dvadesetogodišnja bebisiterka Li Kordis iz Vindzora u Engleskoj, koja je zavela tinejdžera (13) i rodila njegovo dete nakon što je u više navrata spavala s njim, osuđena je na 30 meseci zatvora.

Ona je poricala da je s njim stupila u intimni odnos, iako je DNK analiza potvrdila da je on otac. Kordis je u januaru 2017. posle noćnog provoda uz pozamašnu količinu alkohola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ušla u sobu tinejdžera, počela da ga grli i ljubi, a zatim mu je skinula pantalone i preklinjala ga je da imaju odnose.

Posle toga su se u tajnosti sastajali, a njen suprug je sve saznao tek kad se porodila. Kako je rečeno na sudu, ona je zavela dečaka tako što mu je govorila da je "sladak" i davala mu novac za brzu hranu.

Bebisiterka i tinejdžer su stanovali u istom kraju i poznavali su se godinama pre nego što su počeli da se sastaju. U julu 2018. tinejdžer je, međutim, sve ispričao policiji, nakon što je majka nešto posumnjala. Tinejdžer je na suđenju izjavio da mu je dijagnostikovan strah od odvajanja zato što su mu socijalne službe oduzele dete.

-  Ne mogu da viđam svoje dete i skoro nisam imao nikakav kontakt s njom. Veoma mi je teško, jer sam je video, a sada mi je uskraćen svaki kontakt s njom. Kao da sam kažnjen zbog svega što sam preživeo. Nadam se da ću u budućnosti izgraditi odnos sa ćerkom - rekao je on.

Psihijatrijsko veštačenje pokazalo je da optužena ima koefcijent inteligencije 70-85, što znači da je malo ispod proseka, a advokatica je izjavila da je njena klijentkinja uverena da nije uradila ništa loše i opisala ju je kao "veoma nezrelu".

Kordis je živela s tadašnjim mužem Danijelom Robinsom (21), koji je bio ubeđen da je on otac devojčice.

Kada je pokrenut postupak, dete je usvojeno, a Robins je izjavio da je "traumatizovan", jer ne može da vidi ćerku.

- Imao sam siguran posao, lep stan i dobru vezu. Život mi je bio divan. A onda mi je odjednom sve oduzeto: dete, supruga, dom, posao - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.