Bebica spava, u njegovim rukama: Pogledajte sliku posvećenu ocu - koji nije stigao nju da vidi

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bebica spava, "u njegovim rukama": Pogledajte sliku posvećenu ocu - koji nije stigao nju da vidi

Fotografija bebe stare tek tri nedelje kraj koje su motociklističke rukavice i kaciga osvojila je internet, a priča iza nje slama srca

Na slici je devojčica, malena Obri čiji je otac, motociklista Hektor, poginuo u aprilu ove godine. Navodno ga je upucao član njegove motociklističke grupe.

- Njen tata je obožavao motor. Uvek je nosio i opremu, jer nije želeo da rizikuje kada je znao da je na putu i ćerkica. Ipak, nikada nije video svoje dete. Samo mesec dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre nego što se Obri rodila, njegov život uzeo je čovek koga je smatrao prijateljem. Kažu da, kada se bebe smeše u snu, to znači da govore sa anđelima. Rekla bih da je to tačno - napisala je fotografkinja Kim Stoun.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.