Beba izvučena živa iz ruševina u Magnitorsku

Izvor: B92, 01.Jan.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba izvučena živa iz ruševina u Magnitorsku

Desetomesečna beba izvučena je danas živa iz ruševina desetospratne zgrade u Magnitorsku, 35 sati sati posle eksplozije u višespratnici.

Dete je u kritičnom stanju prebačeno u bolnicu, a zvaničnici kažu da je čudo što je preživelo u uslovima velike hladnoće, prenosi Tas.

Beba je pronađena kada je jedan spasilac začuo njen plač, javila je agencija Interfaks. Video-snimak koji je objavilo ministarstvo za lokalne vanredne situacije pokazuje kako spasilac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s bebom u roze čarapicama trči prema kolima hitne pomoći. U Magnitorsku na Uralu trenutna temperatura je minus 17 stepeni, navodi Rojters. Zgrada se srušila nakon eksplozije gasa, a u nesreći je, prema zvaničnim informacijama, poginulo sedam, a povređeno pet osoba, a više od 30 lica se još vode kao nestali.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.