Beba Balašević: Tata u Zagrebu ništa nije zabranjivao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2018, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba Balašević: Tata u Zagrebu ništa nije zabranjivao

Beba Balašević, kćerka kantautora Đorđa Balaševića, demantovala je danas navode da je njen otac zabranio snimanje i fotografisanje na koncertu u Zagrebu.

Ona je optužila medije za prenošenje lažnih informacija i na svom statusu na Fejsbuku navela da dvorana Lisinski određuje pravila i da su redari branili snimanje, što je ona pokušala da spreči.

"Nismo zaista ni očekivali da će iko od medija preneti prave utiske ni s koncerata u Beogradu, ni s koncerata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Zagrebu.

Ni sa koncerta bilo gde, kad smo već kod toga. Prave utiske o koncertima već odavno ni ne pišu novine nego publika, i to je daleko poštenije i vrednije", izjavila je Beba Balašević.

Na izmišljotinu da je Đole zabranio snimanje i slikanje koncerta, za promenu naskočili su prvi oni koji taj koncert ne bi gledali ni da se održava u njihovoj dnevnoj sobi. Ni ne treba. Dvorana u Zagrebu ima svoja pravila i redari brane snimanje i slikanje, dodala je ona.

Primetivši to, u desetom minutu koncerta ustajem i odlazim do šefa osiguranja da zamolim da se to više ne radi. Đole silazi u publiku u jednom trenutku i zamislite... Slika se s publikom.

"Da zaključimo, nije tačno da je bilo ko od nas, a posebno ne tata bilo kome bilo što zabranio", napisala je Beba Balašević na svom Fejsbuku, prenosi portal index.hr.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.