Batler poručio Minesoti: Hoću na Floridu

Izvor: Mondo, 26.Sep.2018, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batler poručio Minesoti: Hoću na Floridu

Sjajni košarkaš ne vidi sebe više na severu zemlje, želi južnije...

Foto: Guliver/Getty Images/Jonathan Daniel

Ako ne bude iznenađenja - saradnja Džimija Batlera (29) i Minesote završiće se samo posle jedne sezone, ne naročito slavno!

Odlični košarkaš koji može da odgovori na pozicijama beka i krila je u sukobu s vlasnicima Minesote (pričalo se i s igračima - Karlom Entonijem Taunsom i Andreom Viginsom), dok njegov trener i iz dana u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Čikagu - Tom Tibodo - nije rad da ga tek tako pusti...

Trajali su razgovori, međutim Batlera nisu uspeli da ubede...

Prema pisanju Njujork Tajmsa za Batlera je zainteresovano više od 20 timova (!), međutim on je svojim agentima saopštio da preferira Majami Hit!

Videćemo u narednim danima da li će dve strane uspeti da se dogovore oko trejda, odnosno šta bi moglo da se desi sa Timbervulvsima ukoliko Batler ostane u ekipi.

Prema nezvaničnim informacijama, Batler preferira "trejd" u tim koji je spreman da mu leta 2019. ponudi novi petogodišnji ugovor, za maksimalan iznos novca predviđen propisima  (190 miliona dolara), pa će biti interesantno videti da li Majami to može.

Pratite nas i na Instagram profilu MONDO Sport!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.