Bastać najavio da će svaka naredna blokada radova biti iznenađenje za gradsku vlast

Izvor: Danas, 22.Maj.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bastać najavio da će svaka naredna blokada radova biti iznenađenje za gradsku vlast

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać izjavio je danas da neće najavljivati naredne akcije blokiranja radova u centru Beograda zameniku gradonačlenika Goranu Vesića i da će svaka njihova naredna akcija biti iznenađenje za gradsku vlast. Članak Bastać najavio da će svaka naredna blokada radova biti iznenađenje za gradsku vlast se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Bastać najavio da će svaka naredna blokada radova biti iznenadjenje za gradsku vlast

Izvor: Beta, 22.Maj.2019

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać izjavio je danas da neće najavljivati naredne akcije blokiranja radova u centru Beograda zameniku gradonačlenika Goranu Vesića i da će svaka njihova naredna akcija biti iznenadjenje za gradsku vlast.Bastać koji je održao sastanak danas sa gradjanima...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.